Klippehøjde (mm) »
Tee Fairway Green
18 mm 18 mm 6 mm
Stimpmeter »
Putting Green Hul 18
n/a n/a
Vognporten og Menu

Vognporten og Menu

Vognporten 2018

Der er ændringer i driften af Vognporten i resten af sæsonen 2018.  

Klubbens sekretær Ulla vil deltage omkring driften, forstået sådan at hun sammen med et team af ”hjælpere” vil sørge for der er åbent i Vognporten. Vi har hertil truffet aftale med Jan Bang, Den Gyldne Svane om levering af mad og servicering hertil i det daglige og til arrangementer. Det bliver nødvendigt at bestille forud, hvilket kan ske til Ulla.

Der vil kunne bestilles banepakke, frokostanretning og aftenanretninger. Der vil være sædvanlig service med spisninger til alle bestilte arrangementer, og vi modtager selvfølgelig også gerne nye bestillinger.
Vi satser på at der uden forudbestilling kan bestilles ”lidt let” – se menu nederst. 

Vi satser vi på, at der kan være åbent på hverdage fra kl. 11.00 til kl. 20.00, dog afpasset efter aktivitet. I weekenderne satser vi på der er åbent fra kl. 11.00 til kl. 17.00, ligeledes afpasset efter aktivitet.

Kontakt: Klubbens sekretær Ulla Schütt på tlf. 54828080

 

MENUKORT MED FORUDBESTILLING: 

Bestilles hos Ulla, senest kl. 10 dagen før I spiller, på telefon 54828080 eller på mail

Frokosten leveres med brød og smør. 
Maden leveres min. 15 minutter før spisetidspunktet som oplyses af dig ved bestilling.
Maden stilles i køleskab.   

     
GREEN-FEE ANRETNINGER PRIS kroner    ANTAL I ALT  
Banepakke

Sandwichbolle med ost og skinke, 1 æble, 1 stk. chokolade.

42,00    
Frokost 1

Marineret sild - æg og tomat - butterdejsskal med hønsesalat - ribbensteg og rødkål – frikadelle med surt - oste og druer.

95,00    
Frokost 2

Ananasskive med hønsesalat i karry - varmrøget laks med peberrodscreme og syltet rødløg - kogt kalv med tunsauce og kapers – brieost med syltede svesker.

95,00     
Frokost 3

Koldrøget laks med asparges – stegt fiskefilet med remoulade – Roastbeef med stegte løgringe – brieost og druer.

95,00     

Frokost 4

Lakserøget sild med syltet rødløg - postej af
svinekød og kylling med spidskommen og safran – kyllingebryst med peberrods creme - røget ost og druer.

95,00     

Frokost 5

Stjerneskud af kogt og stegt fiskefilet pyntet med rejer og asparges.

65,00     

HUSK AT OPLYSE:

ØNSKER AT SPISE KLOKKEN _________ 

     
       
MENUKORT uden forudbestilling.      
Ristet pølse med brød 30,00    
2 stk. frikadelle med brød 30,00    
2 stk. frikadelle og kold kartoffelsalat 50,00    
Fiskefilet med brød 35,00    
Burger med salat, tomat, løg og agurk 45,00    
Bøfsandwich 45,00    
       

Maden leveres i samarbejde med Jan Bang, Den Gyldne Svane, Middelaldercentret.  

RET TIL ÆNDRINGER FORBEHOLDES.