Klippehøjde (mm) »
Tee Fairway Green
18 mm 18 mm 6 mm
Stimpmeter »
Putting Green Hul 18
n/a n/a

Vognporten

Ny leder i Golfklubben Storstrømmens restaurant VOGNPORTEN....

Hanne Jensen er økonoma og kommer fra Deloitte, hvor hun har styret kantinen. Hun vil fra 1. marts være at finde i VOGNPORTEN i Golfklubben Storstrømmen. Hanne har mange års erfaring i køkken og madbranchen, Hanne har enorm erfaring til det nye job, som leder af Golfklubben Storstrømmens restaurant Vognporten. Hun har med sine uddannelser som køkkenassistent og økonoma arbejdet i store køkkener indenfor sygehusene, institutioner og kantiner. Hanne er derfor vant til at styre potter og pander i køkkenet og servicere mange mennesker, noget som golfklubbens medlemmer skal nyde godt af i den kommende sæson.

GK storstrømmens formand Henrik Roed Hansen glæder sig til samarbejdet. Det har været vigtigt for klubbens bestyrelse, at vi fortsat kan tilbyde medlemmerne et socialt samlingspunkt, hvor alle medlemmer til daglig kan nyde hinandens selskab både før og efter en runde golf. Det er vigtigt for gamle medlemmer, såvel som for de nye, der vælger GK Storstrømmen som klub i de kommende år, at VOGNPORTEN er en del af tilbuddet. Klubbens møder, generalforsamlinger, kurser og meget andet afholdes jævnligt i VOGNPORTEN. Det er også vigtigt, at vores erhvervsmedlemmer kan benytte faciliteterne til Company Days, når de ønsker det, siger Henrik Roed Hansen.

Hanne Jensen vil sammensætte et menukort, der imødekommer de moderne krav og forventninger til det gode og sunde måltid, ligesom de gæster og medlemmer der vil have noget med på golfrunden, vil kunne få det. 

Hanne Jensen kan nås direkte på Tel 20698702. 

Nytaar 04 Nytaar 02

 

----- 

Uden støtte fra Tuborgfondet havde det ikke været muligt. 

 

Image (3)

Image (4)

Uden støtte fra Tuborgfondet havde det ikke været muligt.

Sådan ser de ud – de nye møbler, som nu pryder vores cafe Vognporten. I farven er de indpasset efter lokalernes farver, med det grå bindingsværk. Golfklubben Storstrømmen er taknemlig for Tuborgfondets støtte på 25.000 kr. til projektet. Vi har foretrukket denne renovering af kvalitetsmøblerne. De 4 store runde borde og 22 stole passer perfekt ind i denne del af klublokaliteterne.
Kom og se – flot ser 
det ud. 

Vognporten er et stort og lyst lokale med udsigt over greenen på hul 18. Der er plads til ca. 80 spisende gæstereoer serverers lette anretninger - se under "Menu", derudover selvfølgelig gængse drikkevarer. Udenfor åbningstiderne kan øl, vand og kaffe trækkes i automater.

Er I en gruppe eller et selskab, kan der bestilles mad fra menukort - maden vil blive leveret og serveret, når det passer jer.
 
Kontakt +45 5482 8080. 
 
Smiley