Klippehøjde (mm) »
Tee Fairway Green
18 mm 18 mm 6 mm
Stimpmeter »
Putting Green Hul 18
n/a n/a

Vognporten

Golfklubben Storstrømmens restaurant VOGNPORTEN....

Hanne Jensen, leder af Vognporten vil sammensætte et menukort, der imødekommer de moderne krav og forventninger til det gode og sunde måltid, ligesom de gæster og medlemmer der vil have noget med på golfrunden, vil kunne få det. 

Hanne Jensen kan nås direkte på Tel 20698702. 

Nytaar 04 Nytaar 02

 

----- 

Uden støtte fra Tuborgfondet havde det ikke været muligt. 

 

Image (3)

Image (4)

Uden støtte fra Tuborgfondet havde det ikke været muligt.

Sådan ser de ud – de nye møbler, som nu pryder vores cafe Vognporten. I farven er de indpasset efter lokalernes farver, med det grå bindingsværk. Golfklubben Storstrømmen er taknemlig for Tuborgfondets støtte på 25.000 kr. til projektet. Vi har foretrukket denne renovering af kvalitetsmøblerne. De 4 store runde borde og 22 stole passer perfekt ind i denne del af klublokaliteterne.
Kom og se – flot ser 
det ud. 

Vognporten er et stort og lyst lokale med udsigt over greenen på hul 18. Der er plads til ca. 80 spisende gæstereoer serverers lette anretninger - se under "Menu", derudover selvfølgelig gængse drikkevarer. Udenfor åbningstiderne kan øl, vand og kaffe trækkes i automater.

Er I en gruppe eller et selskab, kan der bestilles mad fra menukort - maden vil blive leveret og serveret, når det passer jer.
 
Kontakt +45 5482 8080. 
 
Smiley