Klippehøjde (mm) »
Tee Fairway Green
n/a n/a n/a
Stimpmeter »
Putting Green Hul 18
n/a n/a
Juniorgolf i Golfklubben Storstrømmen

Juniorgolf i Golfklubben Storstrømmen

Er du 18 år eller derunder, er du juniorspiller. Fra 19 - 21 år er man yngling. Begge grupper hører under juniorudvalget.

Juniorudvalget sørger for, at man får de fornødne forudsætninger for at spille på banen. Dette arbejde foregår i samarbejde med den professionelle træner, samt et antal hjælpetrænere. 

Der arrangeres venskabsmatcher med andre klubber, hvor hovedformålet er at hygge sig med andre golfspillende kammerater. Derudover deltager klubben med flere hold i landsturneringen for juniorhold for bl.a. at møde andre spillere på et sportsligt plan.

Træning med den professionelle træner Frank Andersen og hjælpetrænere afholdes i 2016 i sæsonen fra 1. april til 1. november på følgende dage:

Tirsdag kl. 16-17 Piger 8-11 år og drenge 8-12 år

Tirsdag kl. 17-18 Piger 11-13 år og drenge 12-15 år

Torsdag kl. 16-17 Piger 13-18 år og drenge 15-18 år

Undtaget er dog dage, der er skolefridage. I skolesommerferien er der reduceret træningsprogram.

Lørdag er der blokkeret to tider til juniorerne. 13.00 & 13.07. Træner og hjælpetrænere laver en plan, så alle juniorer kan komme ud og spille. De der ikke har det grønne kort, de spiller par 3 banen. Det er dog en forudsætning, at man ved torsdagstræningen melder ud, at man ønsker at benytte tiderne, i modsat fald fjernes blokeringen på tiderne. Man skal blot sige det til trænerne. De sørger derefter for deltagelse af en voksen.

Træningsbolde, der kun må bruges på træningsbanen, fås ved brug af poletter. Voksne betaler for dem, medens juniorer og ynglinge kan få to poletter gratis pr. dag. Poletterne udleveres i trænerens butik og må kun bruges af dig selv.

Har du lyst til at prøve at spille golf?
Golfklubben Storstrømmen har en prøveordning for juniorer. Du er velkommen til at komme som gæst i klubben torsdage mellem kl. 16 og 18 og prøve om, det er noget for dig. Du kan være med 3 gange gratis inden du skal bestemme dig for, om du vil være medlem, ligesom du også i denne periode gratis kan låne udstyr at spille med.

Hvad koster det at spille golf?
Det er faktisk billigt at spille juniorgolf, og du må spille lige så meget, du har lyst til.

Kontingent i 2016
Under 16 år: 270 kr. pr. kvartal
16 - 21 år: 425 kr. pr. kvartal

Du kan se yderligere om Juniorafdelingen samt Juniornernes aktiviteter på vores Facebook side: https://www.facebook.com/groups/juniore.golfklubben.storstroemmen/

Ønsker du yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte:

Frank Andersen

3131 6542
mail: junior@storstroemmen.dk

DOWNLOAD FAKTA 

 

Logo Landscape

 Juniorer Putter60 Gif