DGU Short Game

SHORT GAME 2021 SÆSONEN ER STARTET.

Skal vi være året Short Game Klub 2021?

Se hvor vi/du ligger på listen.

Hver eneste registrerede Short Game runde vil frem til og med d. 31. oktober 2021 tælle med i klubbens samlede Short Game Order of Merit score.

Klubben som har optjent flest point d. 31. oktober vil blive kåret som Årets Short Game Klub og vinde kr. 8.000 til  juniorarbejdet i klubben.

DGU Short Game handler i ordets forstand om det korte spil i golf. Denne del af spillet udgør langt over halvdelen af de slag, der spilles på en runde, men endnu vigtigere i denne sammenhæng er, at der er mulighed for at få nogle store successer for en ny potentiel junior, fordi det i starten er lettere at få ram på bolden i det korte spil. DGU Short Game består af 8 øvelser indenfor putning og indspil, som spilles som en ”golfrunde” med scorekort og det hele – så det får en feeling af at være rigtig golf. Det er en måde at lege det korte spil ind på, og der er ofte god stemning og plads til at skabe gode relationer under øvelserne også. Se øvelserne her.

Scorekort ligger på disken i hall og skal afleveres underskrevet i greenfee brevsprækken til højre for disken.

Der hænger en kridt tavle i Vognporten hvor ugens, månedens og sæsonens bedste vil være oplyst, både for junior-, elite- og voksenmedlemmer.

Vi håber at se mange af vores medlemmer konkurrere om at blive klubbens bedste til det korte spil.

For hver gang i spiller en runde, vil vi registre den på DGU's Short Game Order of Merit, del for jer og os som klub. Aflever derfor alle scorekort, også selvom det måske ikke var jeres bedste runde.

God fornøjelse. Banen er opsat og klar til dyst.