NYT FRA KLUBBEN

Pinseturnering / hjertegolf

Årets Pinseturnering blev afviklet med 72 deltagere i temmelig megen blæst, men det holdt tørvejr.

Der blev spillet foursome stableford med gunstart søndag d. 23. maj kl. 08.00.

På trods af blæsten blev der scoret nogle flotte resultater.

Det var Malerfirmaet ”BARLUND & MARKER” der sponserede et utroligt flot præmiebord.

1. Plads: Rikke Løf Krøyer / Martin Løf Krøyer 41 point
2. Plads: Katja V Nielsen / Jan Brund                   40 point
3. Plads: Ulla S. Jørgensen / Arne Jørgensen 40 point
4. Plads: Kira H. Pedersen / Morten Kjær 39 point
Nærmest hul 6 :     Britta Falsted
Nærmest hul 11: Arne Jørgensen
Nærmest hul 17: Rasmus Skovmose

Hilsen Turneringsudvalget

Barlund Marger Pinseturnering 2021 Nr 1  Barlund Marger Pinseturnering 2021 Nr 2

Barlund Marger Pinseturnering 2021 Nr 3  Barlund Marger Pinseturnering 2021 Nr 4

Barlund Marger Pinseturnering 2021 Naermest Hul 6   Barlund Marger Pinseturnering 2021 Naermest Hul 11

Barlund Marger Pinseturnering 2021 Naermest Hul 17 (1)   Barlund Marger Pinseturnering 2021 Praemiebord (1)

----------------

BYD VELKOMMEN TIL VORES NYE TRÆNERELEV - Artem Birch

Vi har sammen med nuværende træner Frank valgt at ansætte Artem Birch som trænerelev.

Artem har spillet i Maribo Sø Golfklub siden 2006. Artem er 25 golfsæsoner gammel, bosat i Sakskøbing, og har tidligere været indenfor bilbranchen som sælger, men som han selv siger, så er golf en større del af hans sjæl "Golf for mig, er ikke bare en sport, men en lidenskab samt passion. Jeg er spændt på at tilbyde min hjælp i Golfklubben Storstrømmen, på alle tænkelige måder. Jeg sætter en stor ære i jobbet, som jeg vil forsøge at praktisere med en høj kvalitet."
"Jeg går meget op i det mentale inden for golf, og har en afbalanceret synsvinkel på, hvordan man kan forbedre spillet for den enkelte spiller".

Artem har i dag mandag d. 15. marts, haft første arbejdsdag. I vil kunne møde Artem, stort set alle dage i golfsæsonen. Her vil han møde jer i øjenhøjde, med et glimt i øjet og et smil på læben.

"Det at vi nu har to trænere, giver vores medlemmer flere muligheder for at få træning, når det passer ind i deres skema." siger Formand Henrik Roed Hansen.

"Jeg glæder mig utroligt meget, til arbejde sammen med Artem. Den positive udvikling klubben har været i det seneste år, vil ikke blive mindre. Han er et frisk pust til klubben og vil uden tvivl passe godt ind." siger træner Frank.

---------------