Klippehøjde (mm) »
Tee Fairway Green
18 mm 18 mm 6 mm
Stimpmeter »
Putting Green Hul 18
n/a n/a

Kaninklubben

Velkommen til kaninaften i 2017. 

Nu er det tid til atter at tage hul på en ny sæson.

Er du usikker på golfens mysterier og dens regler og har lyst til at møde andre spillere i samme situation, er kaninaftenen et godt sted at udbygge kendskabet til sporten. Samtidig er det sociale samvær en stor del af at være med i en klub.

Til kaninaften møder du andre kaniner og spiller 9 huller. Også ”gamle” kaniner møder op, dels fordi de finder det hyggeligt, dels fordi de vil støtte de nye medlemmer, således som de har følt, at de fik støtte, da de var nye.

I kaninklubben spiller vi uforpligtende, men vi lærer at overholde regler for spil og etikette og at føre korrekt scorekort, således at vi senere bedre kan begå os i turneringerne. Samtidig lærer du en del medlemmer at kende, som der måske kan aftales ekstra runder med, så du kan føle dig hjemme i klubben.

Vi glæder os til at se dig. Vi mødes hver mandag i klubhuset og spiller 9 huller (ej helligdage). Efter vi er kommet ind kan spillet diskuteres sammen med evt. opståede problemer omkring regler.

Vi har en ide om, at vi samles den første mandag i måneden til lidt mad og hygge. - dog ikke i juni(Pinsedag), hvorfor vi spiser mandagen før. Sæsonen afsluttes med en 18 hullers match søndag den 24. september.

Ved mødetid skal du aflevere dit scorekort - og damer spiller fra tee 50 (gl. rød) og herrer spiller fra tee 59 (gl. gul). Har du lidt svært ved at møde kl. 15.45 - så kan vi begynde at spille kl. 16.00 - så evt. kontakt os på telefon eller sms.


Første spilleaften er: mandag den 1 maj kl.16.00 – mød op senest kl. 15.45.
(ingen spisning første aften)

Med sportslig hilsen - HENT 2017 PROGRAMMET HER.


Gert Jørgensen  tlf. 21 12 79 30 / mail: ilseoggert@gmail.com 

Knud Mortensen  tlf. 60 21 09 54 / mail: knudm@os.dk 

Ernst Jørgensen  tlf. 21 43 33 53 / mail: til.ernst@gmail.com