THIELE SPONSERER NYE TRÆNINGSBOLDE

THIELE SPONSERER NYE TRÆNINGSBOLDE

Golfklubben Storstrømmen har netop fået leveret 10.000 nye logo TRÆNINGSBOLDE sponseret af THIELE.

- Vi er meget glade for sponsoratet, fortæller klubbens professionelle træner, Frank Andersen og fortsætter: 

- Det er uhyre vigtigt, at vi har gode træningsfaciliteter til klubbens mange juniorer, elitespillere og øvrige golfspillere, og her er det absolut vigtigt med gode TRÆNINGSBOLDE. Det har vi nu, så jeg forventer, at det animerer til en endnu større træningsindsats specielt fra juniorernes og elitespillernes side, så vi kan få videreudviklet vores store talentmasse.

- Når jeg ser den træningsiver, som bl.a. juniorerne lægger for dagen i golfklubben, er vi meget glade for at kunne bidrage med sponsoratet med 10.000 nye TRÆNINGSBOLDE, siger chefoptiker Charlotte Christensen, Thiele, Nykøbing F. På den måde bidrager vi til at forbedre træningsmulighederne for alle klubbens golfspillere.

- Sponsoratet er med til at profilere os, da alle 10.000 træningsbolde har fået påført Thiele-logoet, siger Charlotte Christensen.

Der bliver i gennemsnit slået ca. 5.000 træningsbolde hver dag, oplyser Frank Andersen, så der bliver slået mellem 1 og 2 mio. træningsbolde i løbet af en sæson.

- Vi har samtidig fået mulighed for at sponsere en turnering i Golfklubben Storstrømmen, som er døbt THIELE's HØJSOMMERTURNERING (stableford parmatch), hvilket vi også er glade for, slutter Charlotte Christensen. Turneringen afvikles søndag den 16. juli 2017.

 

Thielebolde360web