TEEBOX - GOLFSIMULATOR

TEEBOX - GOLFSIMULATOR

Vi har i bestyrelsen valgt at indgå i et samarbejde med TeeBox, hvor TeeBox vil levere og drive et golfsimulatorhus. TeeBox fortager investeringen og varetager driften. Klubben får en mindre del af omsætningen og skal sørge for rengøring og afholde udgiften til el.

I TeeBox huset kan du spille ”rigtig” golf i tørt og varmt vejr året rundt. Du kan spille 65 forskellige baner. Mange af de baner du ser på fjernsynet, vil du have mulighed for at prøve kræfter med. Blandt nogle af banerne er St. Andrews Old Course, der flere gange har været vært for The Open, Muirfield Village der er Jack Nicklaus’ hjemmebane, og hvor der hvert år bliver afholdt Memorial tournament i USA, Valderrama der har været vært for blandet Ryder Cup. Du kan også spille ”Closest to the Pin”, “Long Drive Competition” og “Capture the Flag”, som alle er sjove spil blandt venner.
Dette tiltag bliver det første Trackman golfsimulatorhus på Lolland/Falster. Dette betyder, at bolden flyver samme længde, som hvis du spillede på banen, da den bliver målt af en radar i Trackman’en. Det er det nærmeste man indendørs kan komme en rigtig golfoplevelse.
 
TeeBox bliver opstillet mandag d. 27. juli.Vi glæder os enormt meget til at vise jer mulighederne for golfoplevelser i verdensklasse, når vi åbner op for bookingen af TeeBox.
 
Vi vil derfor meget gerne invitere dig til TeeBox åbningsweekend lørdag d. 01. og søndag d. 02. august fra kl. 09:00 og frem.
 
Alle er velkomne til arrangementet. Vi håber mange af klubbens medlemmer vil deltage. Menneskerne bag TeeBox vil være tilstede og vise hvordan man bruger TeeBox. Der vil i løbet af dagen blive afholdt en ”Closest To The Pin”-konkurrence med mulighed for at vinde flotte præmier.
 
Konceptet er ideelt uanset om man ønsker at holde svinget ved lige henover vinteren, hvor alt tænkeligt data vedrørende ens spil er tilgængeligt eller blot ønsker at spille noget hyggeligt golf med venner, familie eller kollegaer – TeeBox kan det hele!
 
Det nye aktiv udvider tilbuddene i Golfklubben Storstrømmen. Vi håber meget at klubbens medlemmer vil gøre brug af det.
 
Der vil blive serveret snacks og noget koldt at drikke. TeeBox og bestyrelsen vil præsentere og indvie vores nyeste facilitet i Golfklubben Storstrømmen.
 
Der vil samtidig være mulighed for at købe TeeBox-årskort med 15% rabat.

Programmet ser således ud:
09:00 – Dørene åbnes.
09:30 – Åbningstale og overrækkelse af diplom
10:00 – Closets-to-the-pin konkurrencen starter
17:00 – Dørene lukkes

Vi glæder os til at se dig.