Luk menu
Når sulten melder sig før eller efter runden, står Café Vognporten klar med lækker mad og hyggelig stemning. Her serveres både varme og kolde retter – lige fra velsmurte sandwich og burger til friske salater og hjemmelavede snacks. Caféen ligger i direkte tilknytning til klubhuset og har udsigt over banen, så du kan nyde roen og udsynet i behagelige omgivelser.
Åbningstiden er alle dage fra kl. 12 til 18, og der er mulighed for at købe kolde drikke allerede fra kl. 8 på hverdage. Har du brug for forplejning uden for de normale åbningstider, kan dette nemt aftales på forhånd. Vi sørger gerne for både morgenmad, frokost eller madpakker til turen.
Menuen skifter løbende og tilpasses sæsonen. Du finder både retter til den lille og store sult. Alle retter kan nydes på stedet eller tages med, hvis du er på farten. Der tages naturligvis hensyn til allergier og særlige ønsker.
Har du spørgsmål eller ønsker at bestille mad på forhånd, er du altid velkommen til at kontakte Anja på telefon: +45 2757 2688 eller skrive til ac@storstroemmen.dk. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Café Vognporten – dit naturlige samlingspunkt på Hul 19.
med BBQ-sauce
hjemmestegt og frisklavet
med hjemmelavet pesto, mozarella, basilikum og tomat
med dagens fyld
med hjemmelavet frisk hønsesalat
med friske ferske rejer og mayo
med frisk koldrøget laks
hjemmelavet kartoffelsalat
med kylling eller laks, frisk grønt og viniagrette
med tomat, feta, oliven, løg, viviagrette og ciabatta
med 200 gr. oksebøf, ost, bacon, salat, tomat, agurk og hjemmelavet dressing
med ribbensteg, rødkål, agurksalat, frisk agurk, salat, remoulade og hjemmelavet dressing
med kylling, bacon, karrycreme, salat, tomat, agurk og hjemmelavet dressing
Vi gør opmærksom på at retter fra denne menu skal bestilles minimum 3 hverdage før den skal nydes.
med assorteret pålæg
med 250 gr. oksekød med rødbeder, kapers, hakkede løg, pickles, æggeblommer, peberrod
schnitzel af gris (150 gr kød), brasede kartofler, dreng, ærter og skysauce
(minimum 8 personer)
(minimum 12 personer)
tomat, feta og basilikum, laks, kylling/bacon frugttærte med vaniljecreme (minimum 15 personer)
med frankfurterpølser m. store pølsebrød ketchup, sennep remoulade og ristede løg, kyllingespyd, BBQ-sauce, hjemmelavet kartoffelsalat, salatbar med min. 7 slags, hvidløgsbrød og 2 hjemmelavede dressinger (minimum 15 personer)
Tilvalg som mørbradbøffer, entrecote, hjemmelavet broccolisalat og hasselbagte kartofler kan tilkøbes til
grillarrangementet ved henvendelse på telefon: +45 2757 2688.
Vi gør opmærksom på at frokostbuffeter skal bestilles minimum 3 hverdage før den skal nydes.
med 2 slags sild, æg/tomat, lun fiskefilet med remoulade og citron, hønsesalat med bacon, roastbeef med peberrod og ristede løg, lun leverpostej med ristede champignon, varme frikadeller med rødkål og agurkesalat, 2 slags ost med druer. Hertil rugbrød, lyst brød, kiks, smør og fedt (minimum 15 pers)
med 1 slags sild, æg og tomat, lun fiskefilet med remoulade og citron, hjemmelavet hønsesalat med bacon, frikadeller med rødkål og agurksalat, brieost med peberfrugt og vindruer. Hertil rugbrød, lyst brød, kiks, smør og fedt (minimum 15 personer)
Tilvalg som rejer med mayonaise og citron, laksetartar, varm ribbensteg, tarteletter, gorgonzola med æggeblomme og chokoladekage med vaniljeskum kan tilkøbes tilfrokostbuffeten ved henvendelse på telefon: +45 2757 2688.
Kombinér en skøn dag på golfbanen med en afslappende overnatning i nærheden. Med vores Golf & Go’nat-muligheder får du både spil og ophold i naturskønne omgivelser – perfekt til en miniferie med golf i fokus.